Noi încă putem zbura!

Sursă imagine: www.youtube.com

Îngrijorarea și teama pot să bată ușor la inima noastră. Astăzi, lumea se destramă. Atât de multe lucruri nu sunt cum ar fi trebuit să fie, atât de mulți oameni renunță cu ușurință la iubire, la iertare, la speranță. 
Cine suntem noi și cum putem să ne recuperăm cărarea pe care am fost odată? 
Sufletele noastre tânjesc după speranță, după dragostea adevărată dar nu o găsesc, în schimb rătăcim și suntem gata să renunțăm...

M-am pierdut și eu de la o vreme. M-am uitat în jurul meu și nu am găsit speranță. M-am pierdut printre grijile pământești, printre lipsuri și dorințe egoiste dar și dorințe sufletești...
M-am pierdut. M-am uitat în zare și nu am văzut nimic. O ceață densă mi-a umplut ochii. 
Astăzi cineva mi-a trimis niște gânduri și am realizat că El e cu mine, că Dumnezeu știe deja totul și că pot fi liniștită.

Nu știu cum sunteți voi, sau cine sunteți voi, dar dacă v-ați pierdut, dacă simțiți că nu aveți pace sau speranță să știți că El e cu voi, că dacă îl veți căuta îl veți găsi în inima voastră.
Poate că urmează să vină război, poate că oamenii nu mai sunt ce au fost și poate că chiar noi ne-am schimbat dar Dumnezeu e încă aici, cu noi, și cât timp El e de partea noastră noi încă putem zbura. Îndrăzniți!.

7 comentarii:

 1. Aşa este... El este mereu cu noi. Trebuie doar să-L găsim şi să ne regăsim pe noi înşine, oricât de pierduţi ne-am simţi la un moment dat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulțumesc de încurajare! Și eu m-am pierdut printre grijile și banalitățile vieții, și aveam nevoie să-mi reamintesc că Dumnezeu e cu mine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca am putut sa te incuajez prin acest articol! Dumnezeu e mereu cu noi!

   Ștergere
 3. am trecut si noi printro furtuna, dar in fiecare moment El ne.a linistit! si am avut incredere in El, chiar daca pt altii parea inconstienta, insa ne.a aratat ca El are grija de toate! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stiu cum este...dar El nu ramane niciodata dator, mereu are grija de toate, chiar si cand ceilalit nu vad nimic in speranta noastra.

   Ștergere
 4. El mereu ne vine in ajutor si ii multumesc pentru asta! Te pup Lavinia! Liuba x

  RăspundețiȘtergere

Lasă gândurile tale aici...

Related Posts Plugin for Blogger...